Een stijlvolle vrijstaande woning

Uit de tijd dat wonen nog wonen was, dat woningen werden gebouwd die mooi mochten zijn. Op Warderpad geen tochtige klus woning waar je net zo lang bezig bent tot het “help mijn man is klusser” team je komt bevrijden en eindelijk de woning af komt, nee… helemaal nieuw, energie zuinig en in te delen naar je eigen smaak! In samenwerking met Bouwbedrijf C.L.Hof BV uit Grootebroek bieden we deze vrijstaande Jaren ’30 villa aan. Deze woning heeft standaard een aantal meerwerk opties die de woning de prachtige sfeer geven zoals: een luxe betimmerde goot, openslaande tuindeuren, roede verdeling in de ramen en een sfeervolle entree. De woning wordt opgeleverd met toilet, badkamer en buitenschilderwerk. Ook de kosten voor de architect zijn in de prijs inbegrepen. Zelf nog wensen? Bouwbedrijf Hof heeft duizenden woningen gebouwd waarvan er geen twee dezelfde zijn. Een nuchter Noord-Hollands  bedrijf met maar een ambitie: voor u de mooiste woning maken! Ze nodigen u graag uit om uw woonwensen te bespreken. O, ja ook nog een heerlijke diepe tuin op het Zuiden die grenst aan een polderslootje met werkelijk prachtig uitzicht!

Woningen op een kavel van 8,50 meter, bredere kavels zijn mogelijk.

Indeling van de woningen

Opties van de woningen

De woning is 6,5 meter breed en 10 meter diep,

  • Uitbouw op de begane grond van 2,40 meter diep kost € 18.750,- incl. BTW
  • Uitbouw van de gehele woning, drie verdiepingen kost per meter €15.000,- incl BTW
  • De complete prijslijst van de opties, meer en minderwerk kunt u hier bekijken.De firma Hof nodigt u uit uw persoonlijke wensen met hen te bespreken

Een transparante prijs

We bieden de vrijstaande villa aan voor €299.500,-* De Kavel koop je van Bart de Jong en de woning reken je af met bouwbedrijf Hof. Geen verborgen marge over de bouwkosten die je huis onnodig duur maken maar een betaalbare woning waarin wij jullie graag willen laten wonen. Behalve de prijs voor de kavel en de woning zijn er kosten voor aansluiting van NUTS, leges en kosten voor het woonrijp maken van de kavel. Onderstaand rekensommetje geeft een indicatie van de totale kosten, *aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleverniveau van de woningen

De woningen zijn helemaal nieuw! Je kunt dus gelijk met inrichten beginnen en dat is in dit gedeelte van de gemeente Edam-Volendam vrij uitzonderlijk. Vaak moet je de woning eerst bewoonbaar maken, hier niet! Het toilet en de badkamer worden ingericht en betegeld opgeleverd. Alleen het design en de inrichting van de keuken is jouw pakkie aan. Voor het *woonrijp maken hebben we een stelpost opgenomen, straatwerk als opstelplaats voor de auto en naar de entree van de woning, gecombineerde hemelwaterafvoer naar de achtergelegen sloot en een aansluiting van het vuilwaterriool. De tuin wordt minimaal 20 cm opgehoogd met grond.

Dezelfde woning…. maar dan anders kan ook!

Kies uit een andere steen, dakpan, raamverdeling en kopgevel en je hebt een hele andere woning. (witte steen is niet toegestaan en de dakpannen dienen keramisch te zijn)

straat aanzicht