Zelf uw woning bouwen

Je eigen woning bouwen en landelijk wonen op het Warderpad, de prijs wordt bepaald n.a.v de breedte van de kavel die je kan bebouwen met een woning naar eigen smaak. Heerlijke diepe tuin op het Zuiden die grenst aan een polderslootje met werkelijk prachtig uitzicht! Landelijk en centraal: Warderpad ligt op minder dan een kilometer afstand van de busverbindingen naar Purmerend, Hoorn en Amsterdam. Vier keer per uur bent u met het openbaar vervoer in 30 minuten in Amsterdam. Je hebt de keuze uit twee Lagere scholen, een supermarkt, warme bakker, ambachtelijke slager en zelfs een gezellige dorps restaurantjes op minder dan 5 minuten fietsen. De pittoreske steden Edam en Hoorn zijn op minder dan 10 minuten afstand, daar vind je de meer uitgebreide faciliteiten. landelijk wonen in Warder op deze locatie betekend: gegarandeerd blijvend genieten van de rust van het landelijke uitzicht door de natura 2000 status van de veenweide polder Zeevang. Heerlijk wandelen in de polder of genieten van het IJsselmeer met uw eigen boot vanaf de verschillende jachthavens op fietsafstand van uw nieuwe woning. Warder heeft een bloeiend en bruisend verenigingsleven, sportclubs zijn er in overvloed in Warder of het aangrenzende Oosthuizen.

Bouwkavels, afmeting, prijs en beschikbaarheid

de Beschikbare kavels zijn met een totale breedte van ruim 22 meter nog te koop en kunnen in overleg worden geleverd in de volgende breedte maten.

breedte opp. ca. geschikt voor: status
8,5 m 385 m2 vrijstaande woning verkocht
10 450 m2 vrijstaande woning verkocht
12 540 m2 vrijstaande woning plus garage verkocht
14 640 m2 dubbel te bewonen woning verkocht
7 320 m2 helft dubbel te bewonen woning verkocht

 

plattegrondkavels-nieuw

Architectuur van de woningen

Een welstandstoets bij de welstandscommissie is onderdeel van de aan te vragen bouwvergunning. Wij adviseren en begeleiden onze kandidaat kopers bij het toetsen van het ontwerp bij de gemeente en de Welstand. De woningen dienen te voldoen aan het welstandsbeleid van de gemeente Zeevang. De gemeente Zeevang laat de ontwerpen beoordelen door de welstand commissie. 

Maximale afmeting van de woningen

Op de kavels mogen woningen worden gebouwd met een maximale goothoogte van 6 meter (en een totale hoogte van 11 meter en een maximale inhoud van 650m3. De woningen dienen te worden gebouwd binnen het bouwblok. Bergingen en bijgebouwen worden hiermee niet mee gerekend en er is een 10% afwijking mogelijkheid voor de verschillende maten. Vanaf ca. 7 meter vanaf de weg begint de voorgevel van de woning. De woningen mogen ook geschakeld gebouwd worden. De goothoogte van 6 meter maakt het mogelijk om op de verdieping alle (slaap) kamers met rechte wanden uit te voeren. De tuinen kan je gezamenlijk met de buren van een schutting of een heg voorzien. Vanzelfsprekend mag een schuur, berging of een gezellig tuinhuisje  tot 60 m2 met een vergunning en 30 m2 vergunningsvrij worden gebouwd. Een bedrijf aan huis is toegestaan, voor een Bed en Breakfast dien je een vergunning aan te vragen. De precieze regels vind je in het bestemmingsplan.

Opleverniveau van de bouwkavels

De bouwkavels worden bouwklaar opgeleverd. De aannemer kan meteen beginnen met bouwen. Een rioolaansluiting bevindt zich aan het begin van het bouwblok. Je dient nog zelf deze en de aansluitingen op de NUTS voorzieningen en hemelwaterafvoer op de sloot te verzorgen evenals de bestrating op het perceel na de bouw van de woning en de aanleg van de tuin.