halfvrijstaande gezinswoning met veel mogelijkheden

In samenwerking met Bouwbedrijf van der Gragt bieden we deze landelijke twee onder 1 kap woning aan. De woning is standaard voorzien van gemetselde muren maar kan worden uitgevoerd met charmante houtstructuur wanden om de landelijke uitstraling van de locatie en de woningen te benadrukken. Landelijk wonen is nu ook voor jullie beschikbaar. Een betaalbare comfortabele en energie zuinige nieuwbouwwoning. Blijvend vrij uitzicht naar voor en achter. Je woont aan het lint, de charmante dorpsweg Warder met alle belangrijke voorzieningen op minder dan 1,5 km afstand. Bovendien een heerlijke diepe tuin op het Zuiden die grenst aan een polderslootje met werkelijk prachtig uitzicht! Deze woning is bovendien uit te breiden met een aantal gewilde opties zoals uitbouw van de begane grond, grotere badkamer, een 4e en 5e slaapkamer op de zolderverdiepingen en dakkapellen. Dat kan tijdens de bouw maar ook later. De kosten voor de architect zijn in de prijs inbegrepen.

Indeling van de woningen

Als basis hebben de woningen een slimme indeling die is gebaseerd op de behoeften van een gezin. Een ruime entree met de ingang naar het toilet en een plek om alle jassen en schoenen een plekje te geven. De woonkamer met open keuken is indeelbaar op de manier die jij wilt. Het zijraam op de begane grond is standaard.

Als jij openslaande deuren wil hebben en je keuken tegen de lange wand wil plaatsen is dat mogelijk. Standaard hebben de woningen een grote raampartij met deur naar de tuin. Aan de achter- of zijkant nog een uitbouw? Dat kan meteen tijdens de bouw. Op de verdieping vindt je drie slaapkamers en de zolder is nog vrij indeelbaar. De woning is ruim 5 meter breed en bijna 10 meter diep. Bouwbedrijf van der Gragt is groot geworden door de individuele gebruiker van de woning centraal te stellen, voor persoonlijke wensen is er altijd ruimte.


Woningen op de kavels

Je eigen woning samenstellen.

Hoe landelijk wil jij je woning? Stoer zwart als een kaakberg, of een combinatie van metselwerk en houtmateriaal in Zaans Groen of chique Waterlands Blauw?

Opties van de woningen

  • Achtergevel Schuifpui €3000,- incl. BTW
  • Uitbouw op de begane grond van 2,4 meter diep, € 15.000 incl. BTW
  • Grotere badkamer met bad
  • Dakkapel 2100 mm Breed €8500,- incl. BTW
  • Andere indeling


Een transparante prijs

We bieden de twee onder 1 kap woning aan voor €249.500,- incl. BTW (prijsniveau 2015). De Kavel koop je van Bart de Jong en de woning reken je af met bouwbedrijf van der Gragt. Geen verborgen marge over de bouwkosten die je huis onnodig duur maken maar een betaalbare woning waarin wij jullie graag willen laten wonen. Behalve de prijs voor de kavel en de woning zijn er kosten voor aansluiting van NUTS, leges en kosten voor het woonrijp maken van de kavel, onderstaand rekensommetje geeft een indicatie van de totale kosten, aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleverniveau van de woningen

De woningen zijn helemaal nieuw! Je kunt dus gelijk met inrichten beginnen en dat is in dit gedeelte van de Zeevang vrij uitzonderlijk. Vaak moet je de woning eerst bewoonbaar maken, hier niet! Het toilet en de badkamer worden ingericht en betegeld opgeleverd. Alleen het design en de inrichting van de keuken is jouw pakkie aan. Voor het *woonrijp maken hebben we een stelpost opgenomen, een betontegel pad als opstelplaats voor de auto en als entree, gecombineerde hemelwaterafvoer naar de achtergelegen sloot en aansluiting van het vuilwaterriool. De Tuin wordt minimaal 20 cm opgehoogd met grond.